Maardulane viis endaga sarja üldvõidu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauatenniseklubi Sakala karikasarja 34. hooaja viimase etapi auhinna ja kogu sarja peaauhinna teenis Maardu klubi mängumees Aleksandr Lušin.
Lauatenniseklubi Sakala karikasarja 34. hooaja viimase etapi auhinna ja kogu sarja peaauhinna teenis Maardu klubi mängumees Aleksandr Lušin. Foto: Elmo Riig

Laupäeval tõmbasid lauatennisemängijad Viljandi spordihoones kuuenda võistluspäevaga joone alla Sakala klubi karikasarja 34. hooajale. Etapivõidu teenis Maardu klubi mängumees Aleksandr Lušin, kes pärjati ka sarja üldvõitjaks.

Eesti meeste lauatennise reitingutabeli neljas number elas laupäeval poolfinaalis üle äreva hetke, kui seenioride klassi kuuluv Pärnumaalt pärit Antti Luigemaa asus matši 2:0 juhtima. Eesti koondislane Lušin võttis end pärast kergemat sorti ehmatust kokku, võitis kolm järgmist setti ning pääses 3:2 võiduga ikkagi finaali.

Päeva teises poolfinaalis oli Sakala klubi esindav Mihkel Pae sunnitud 1:3 alla vanduma lätlasele Jānis Sviķisele. Turniiri finaalis oli Aleksandr Lušin enesekindel ning alistas lätlase 4:0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles