Meister tuuseldas vanemaid konkurente

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tristan Aleksandrov tuli Eesti õpilaste meistriks, loovutamata konkurentidele ainsatki tehnilist punkti ning lõpetades kõik kolm kohtumist enne normaalaja lõppu.
Tristan Aleksandrov tuli Eesti õpilaste meistriks, loovutamata konkurentidele ainsatki tehnilist punkti ning lõpetades kõik kolm kohtumist enne normaalaja lõppu. Foto: Marko Saarm

Laupäeval selgitati Kohtla-Järvel Ahtme spordihoones Eesti õpilaste vabamaadluse meistreid. Kuigi Viljandi esinduses osalesid aasta või paar lubatust nooremad poisid, tõi ta turniirilt ühe kuldmedali, kaks hõbe- ja kaks pronksmedalit ning võistkondliku teise koha.

Meistrivõistlustel oli esindatud 18 maadlusklubi 116 sportlasega. Nende vanus oli 14 või 15 aastat ning erandina, vaid arsti ja treeneri eriloa alusel, lubati kaasa teha ka kuni paar aastat noorematel.

Viljandlane Tristan Aleksandrov, kes osales kehakaalus alla 41 kg, oli esimeses ringis vaba. Teise ringi kohtumises seljatas ta tartlase Meelis Jõesaare. Poolfinaalkohtumine tallinlase Juhan Kristjuhaniga katkestati enne maadlusaja lõppu tema selge, 10:0 ülekaalu tõttu. Esikohakohtumine tallinlase Patric Noolega oli samuti mäng ühte väravasse ja Tristan Aleksandrov vormistas meistritiitli kindla, 10:0 võiduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles