Kolm- ja poolsada ratturit väntas Varese­mägedesse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeva ennelõunal oli Varesemägedesse viiv tee jalgrattureid täis, sest sinna läks aasta esimene rattamatk.
Pühapäeva ennelõunal oli Varesemägedesse viiv tee jalgrattureid täis, sest sinna läks aasta esimene rattamatk. Foto: Elmo Riig

Kui Sakala kahel pool teed looklevate ratturite rivi vahel autoga laveerides Varesemägedesse jõudis, oli Viljandi linnapea Madis Timpson juba kohal, Facebooki postituse teinud ja hakkas koju minema.

Pühapäeval pani Viljandi rattaklubi korraldatava matkasarja esimeses sihtpunktis Varesemägedes oma nime kirja 356 inimest. Rattaklubi liige Janar Sillaots, kes kontrollpunktis tulijate nimesid kirja pani, oli oma ütlemist mööda kohale jõudnud küll ligi pool tundi enne kella kümmet, kuid siis ootas teda seal juba hulk matkalisi. «Olgugi et tegime sel aastal kontrollpukti avamise varasemaks, oli osa inimesi ikka meist kiiremad,» tõdes ta. Sellest aastast on pühapäevase matka kontrollpunkt avatud kella 10–12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles