Brit Martin ja Andrea Roots võitsid Viljandis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval enne finaali tennisehallis konkurente oodates olid Brit Martin (vasakul) ja Andrea Roots veidi kõhklevad, kas saali ilmunud fotograafile poseerida või mitte. Ainus, kes suisa nõudis enda pildistamist, oli Brit Martini noorem vend Bert ja mis sai Sakala piltnikul selle vastu olla.
Pühapäeval enne finaali tennisehallis konkurente oodates olid Brit Martin (vasakul) ja Andrea Roots veidi kõhklevad, kas saali ilmunud fotograafile poseerida või mitte. Ainus, kes suisa nõudis enda pildistamist, oli Brit Martini noorem vend Bert ja mis sai Sakala piltnikul selle vastu olla. Foto: Elmo Riig

Nädalavahetusel Viljandis mängitud Eesti tennise liidu 14-aastaste tütarlaste paarismängu grand prix` turniiril teenis kohaliku tenniseklubi Fellin mängija Brit Martin koos tallinlanna Andrea Rootsiga esikoha.

Brit Martin
Brit Martin Foto: Elmo Riig

14 võistluspaariga mõõduvõtul pidasid Brit Martin ja Andrea Roots neli kohtumist, avaringis alistasid nad kahes setis 6:0 Katarina Brit Eskeni ja Laura Rahneli ning olid teises ringis 6:1 ja 6:0 paremad Gloria Uibost ja Vladislava Zautinast. Turniiri poolfinaalis kohtusid nad teise asetusega paari Emma Namnieksi ja Desire Pärnaga. Võitlusliku kohtumise suutsid Martin ja Roots numbritega 6:4 ja 7:6 enda kasuks pöörata.

Turniiri finaalkohtumine mängiti Viljandis juba pühapäeval. Brit Martin ja Andrea Roots võitsid esikohaheitluses esimese asetusega Mariela Pluutuse ja Diandra Suitso kiire lõppmängu järel 7:5 ning vormisid seejärel turniirivõidu viimaseks jäänud setis 6:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles