Sõitjad alustasid Mulgikrossil stardipaikade jagamisega

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna sõidetakse Holstre-Nõmmel Mulgikrossi.
Täna sõidetakse Holstre-Nõmmel Mulgikrossi. Foto: Madis Luik

Täna peetakse Viljandimaal Holstre-Nõmmel 34. Mulgikross, võistluspäeva avastart antakse kell 12.20, kuid alates kella 9-st käivad rajal ajasõidud.

«Osalejate puudust meil pole, stardipuutagused tulevad täis,» kinnitas võistluste juht Martin Arumäe. Mehe sõnul on juba kohal Eesti, Soome ja Läti valitsevad meistrid, osa tugevaid eestlasi oli aga hommikul enne kella üheksat saabumata. «Tanel Leok ja Aigar Leok on kohal. Indrek Mägi, Andero Lusbo – ühesõnaga rajal on suur enamus kiireid eestlasi ning palju soomlasi ja lätlasi,» kõneles Arumäe.

Aigar Leok oli hommikul küll stardipaigas rõõmsalt ringi tatsamas, ent näitas oma villis peopesasi ja tunnistas ausalt, et tema rajale seekord siiski ei lähe. «Sõidukilomeetreid on napilt, lõhkusin eelmisel nädalal käed ära,» põhjendas Aigar Leok.

Mulgikrossi võistluspäeva esimene osas kestab kella 15-ni, pärast seda tulevad rajale jalgratturid ning võistluspäeva teine pool jätkub sprindisõitudega 85 cc, MX1 ja MX2 klassile. Sprindisõidud algavad kell 16.

Võistluse ajakava on leitav siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles