Viljandlannad aitasid ülikoolil kuldset hooaega korraldada

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikool / Eedeni naiskonna koosseisus meistriks tulnud Viljandist sirgunud mängijad Marje Rosenblatt ja Renate Pikk.
Tartu Ülikool / Eedeni naiskonna koosseisus meistriks tulnud Viljandist sirgunud mängijad Marje Rosenblatt ja Renate Pikk. Foto: Madis Luik

​Kolmapäeval lõppesid Tartus Eesti naiste võrkpallimeistrivõistlused, kui finaalseeria viimaseks jäänud mängus tagas Tartu Ülikool / Eeden 3:0 võiduga Tallinna Tehnikaülikooli üle endale Eesti meistri tiitli. Finaalkohtumises osales kahe naiskonna peale kokku ka viis Viljandi spordikooli kasvandikku.

Sel hooajal täielikult Eesti naiste võrkpalli valitsenud Tartu Ülikool / Eedeni koosseisus pärjati meistriks Marje Rosenblatt ja Renate Pikk, hõbedaga leppima pidanud esindust aitasid Mari-Liis Graumann, Kristel Moor ja Laura Luik.

Viljandi spordikooli vilistlaste mängu kolmapäeval vaatamas käinud treener Merle Keerutaja nentis, et oli küll põnev oma kunagisi õpilasi jälgida, aga ühele või teisele võistkonnale kaasa elada ta eriti ei osanud. «Eks nad ole enamik juba ka mõnda aega tagasi lõpetanud – selles mõttes mul väga emotsioone polnud. Aga muidugi oli huvitav ja hea vaadata, mis mu õpilased teha oskavad ja kes kuidas arenenud on,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles