Viljandlased alustavad täna kodusaalis poolfinaalseeriat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC alustab täna Viljandi spordihoones meistrivõistluste kolme võiduni peetavat poolfinaalseeriat, milles tema vastane on mullune finalist HC Kehra.
Viljandi HC alustab täna Viljandi spordihoones meistrivõistluste kolme võiduni peetavat poolfinaalseeriat, milles tema vastane on mullune finalist HC Kehra. Foto: Marko Saarm

Täna kell 19 alustavad Viljandi spordihoones Eesti käsipallimeistrivõistluste poolfinaalseeriat Viljandi HC ning HC Kehra / Horizon Pulp & Paper. Finaalipääsuks läheb vaja kolme võitu.

Nende meeskondade selle hooaja omavaheliste mängude statistika on üpris kummaline. Nimelt pole kumbki kodusaalis põlise vastase üle paremust saavutanud. Viljandi kaotas võõrustajana mõlemad Eesti meistriliiga mängud ja sai Balti liigas kätte viigi, Kehral on kodust ette näidata võit, viik ja kaotus. Viimati oldi vastamisi 21. märtsil just Viljandis ja siis sai mullune hõbe Kehra eelmise hooaja pronksitiimist jagu 33:20.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles