Kolme Tamme jooksul noppisid viljandlased kolmikvõidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Viiratsis peetud 10 kilomeetri pikkusel traditsioonilisel Kolme Tamme jooksul olid meeste esikolmikus vaid Viljandimaa jooksjad. Esikoha noppis 22-aastane Ott-Jaanus Heile, teine oli Ülari Kais ja kolmas Aron Kais. 

Võitja aeg oli 36,49. Ott-Jaanus Heile ütles, et jooks läks väga hästi. Metsa all raja esimesel poolel oli tema jutu järgi pehme, lõpus oli rada tugevam. Maaülikoolis maaehitust õppiv noormees ütles, et jooksus on tal sihid kõrgel. Kui kõrgel täpselt, seda ta esialgu öelda ei tahtnud. Iga päev jookseb ta keskmiselt vähemalt kümme kilomeetrit. «Korraldus oli väga hea, endal oli ka vorm üllatavalt hea. Sain päeva ja ilma nautida,» sõnas Ott-Jaanus Heile. 

Naiste hulgas võidutses Olga Andrejeva Raplast. Ka tema sõnas, et esimesed kolm kilomeetrit olid kõige raskemad. Seetõttu hoidis ta end alguses tagasi ja jäi jõudu distantsi lõpuosas rohkem pingutada. Konkurente edestas ta siiski mäekõrguselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles