Abja veekeskus teeb uusi külastusrekordeid

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abja spordi- ja tervisekeskuse juhataja Imre Jugomäe sai läinud sügisel demonstreerida nende uut tõmbenumbrit iglusauna.
Abja spordi- ja tervisekeskuse juhataja Imre Jugomäe sai läinud sügisel demonstreerida nende uut tõmbenumbrit iglusauna. Foto: Marko Saarm / Sakala

Abja spordikeskuse juhataja Imre Jugomäe kinnitusel on käimasoleval hooajal kohaliku veekeskuse külastatavus olnud suurem kui eelmistel aastatel. Võrreldes 2016/2017. aastaga on käesoleval hooajal kasvatatud külastatavust ligikaudu 12 protsenti. Rekordkuus jaanuaris teenindati veidi üle 6000 kliendi.

«Senised tulemused on igati positiivsed ja sellest tulenevalt on spordikeskuse majanduslik seis tugev. Kindlasti tahame uuendustega jätkata ning töö selle nimel ka käib. Pidev areng nii atraktsioonide kui teenindamise poolel on edu tagamiseks äärmiselt olulised. Sellega väärtustame oma külastajaid,» sõnas Jugomäe.

Ta nentis, et Suure-Jaani veekeskuse rajamine on igati tervitatav. «See annab sealse piirkonna elanikele lähemalt ja kaugemalt võimaluse mitmekesisemaks vaba aja veetmiseks. Ühtlasi tasakaalustab selles valdkonnas maakondlikku arengut. Mulgi vallas on juba kaks väga korralikku ujulat. Kindlasti avaldab Suure-Jaanis valmiv keskus meie külastatavusele mingit hetkelist mõju. Eeskätt just alguses on loomulik, et inimesed käivad ja uudistavad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles