Nimekas vilistlane jagas koolis autogramme ja elukogemust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas käis eile Viljandi kutseõppekeskuses, kus jagas autogramme ja andis noortele pisikese loengu motivatsioonist ja eesmärkide püstitamisest.
Ott Kiivikas käis eile Viljandi kutseõppekeskuses, kus jagas autogramme ja andis noortele pisikese loengu motivatsioonist ja eesmärkide püstitamisest. Foto: Madis Luik

​Eesti esikulturist Ott Kiivikas tegi eile tutvust kooliga, mille ta enam kui paarkümmend aastat tagas müürsepa kutsetunnistusega lõpetas. Kiivikase sõnul tekkis paratamatult võrdlus toonaste ja praeguste õppimisvõimaluste ja tingimuste vahel ning ta nentis, et kadestab kergelt praegu koolis käijaid.

«See on, jah, uskumatult kena pilt, mis mulle peauksest sisenedes avanes. Aga ma pole veel kogu majas käinud,» lausus spordimees veidi aega pärast seda, kui oli Vana-Võidus tegutsevasse Viljandi kutseõppekeskusesse jõudnud. «Mina lõpetasin 1996. aastal Männimäe majas.» 

Ott Kiivikas tuli kutseõppekeskusesse õpilastega kohtuma ning neile motivatsioonist ja eesmärkide saavutamisest kõnelema. Kooli raamatukogus tutvustas ta läinud aasta lõpul ilmunud autobiograafilist raamatut «Visa hing», jagas autogramme ja oli mõistagi meelsasti valmis soovijatega pilti tegema. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles