Kutsutud külalised näitasid bowling’urajal eriti kõrget taset

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi lahtiste meistrivõistluste kolm edukamat Viljandimaa meest ja naist: Tiia Lige (vasakul), Terje Roosi, Annely Ritson, Andres Mäemets, Jaanek Talisainen ja Urmet Koval.
Viljandi lahtiste meistrivõistluste kolm edukamat Viljandimaa meest ja naist: Tiia Lige (vasakul), Terje Roosi, Annely Ritson, Andres Mäemets, Jaanek Talisainen ja Urmet Koval. Foto: Erakogu

Reedest pühapäevani Männimäe külalistemaja saalis peetud Viljandi lahtistel bowling’umeistrivõistlustel korraldaja Viljandi Bowling Clubi esindajad esikolmikusse ei pääsenud. Kõrge tasemega meeste võistluse võitis Vallo Lees Tartust ning naistest oli parim Raili Vaarpuu Tallinnast.

Viljandi mehed olid tänavu õige viisakad: vahevooru kohalikke bowling’u­harras­tajaid ei jõudnud. Kõige lähemal oli edasipääsule Andres Mäemets, kes viskas küll kuue sarja keskmiseks 213,17, ent teenis sellega 13. koha ning oli esimene, kelle ees vahevooru uks sulgus.

Kogu meeste võistlus oli äärmiselt kõrge tasemega. Finaalis edukalt jätkanud ja kindla võidu vormistanud Vallo Lees näitas ka pühapäeval teises sarjas täiuslikku mängu ja tegi 300-punktilise tulemuse. Võitja finaalseeria viie sarja keskmiseks kujunes 254 punkti. Teise koha teeninud Rasmus Partsil oli see summa 215,4 ja kolmandaks tulnud Ülari Leesil 225,8.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles