Kesklinna kool jätkab liidrina

, Jakobsoni kooli õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jakobsoni kooli õpilane Merili Käsper saavutas Tartus noorema vanuserühma tütarlaste teivashüppes teise koha. Pildil kuulab ta treeneri ja õpetaja Ants Kuusiku õpetussõnu.
Jakobsoni kooli õpilane Merili Käsper saavutas Tartus noorema vanuserühma tütarlaste teivashüppes teise koha. Pildil kuulab ta treeneri ja õpetaja Ants Kuusiku õpetussõnu. Foto: Marko Mumm / Eesti Kergejõustiku Liit

Laupäeval Tartu spordihallis asetleidnud noorte võistlussarja «TV 10 olümpiastarti» hooaja kolmandal üle-eestilisel finaalvõistlusel saavutas meie maakonna esindajatest kõrgeima koha Jakobsoni kooli õpilane Merili Käsper: ta ületas teivashüppes kõrguse 2.41 ja tuli tütarlaste nooremas vanuserühmas teiseks.

Samal alal sai Mona Sepp Kesklinna koolist tulemusega 2.21 kuuenda koha.

Vanema vanuserühma tütarlastel olid kavas kaugus- ja kõrgushüpe ning mõlema ala mõõduvõtt oli väga kõrge tasemega. Kaugushüppes tuli Kesklinna kooli neiu Anabel Sarapuu välja raskest seisust ning tegi kahe üleastutud eelvoorukatse järel isikliku rekordi 5.14, mis tagas talle finaalipääsu ja andis lõpuprotokolli neljanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles