Tammiku asemel tuleks Viljandi haljastuses kord majja saada

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

VILJANDI HUVIKOOLI loodusringi õpetajal Peep Tobrelutsul on kahtlemata õigus, kui ta väidab, et Viljandi linnavalitsusel pole haljastuse arengukava ja tegelikult on väga udune pilt sellest, mis haljastusega üleüldse toimub. Riigikantseleiga sõlmitud koostööleppe alusel linna saja tamme salu istutamisest on saanud üks suur segadus ja kõrvalt vaadates lausa vastik kohustus, millega nüüd raekojas tegelda tuleb.

Seni sündimata salu napilt kahe aasta pikkune ajalugu näitab, et mingit kindlat arusaama, kuhu ja kuidas see peaks tulema, pole raekojas kunagi olnud.

SAKALA KIRJUTAS kavandatavast tammikust esimest korda 2016. aasta 27. jaanuaril. Ajakirjanik, fotograaf ja toonane linna heakorraspetsialist Ursula Mikkor läksid Männimäele kunagise Eliise kaubamaja kõrval ja taga laiuvale tühjale platsile ning Mikkor rääkis, kuidas sinna peaks tulema 2018. aasta juuniks tammesalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles