Inimese ja auto röövinud mehed vangi minema ei pea

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühel juuniõhtul enam kui poolteist aastat tagasi jooksis Premium 7 nime all tegutsenud tanklasse verine mees, kes oli suutnud oma vangistajate käest sõitvast autost põgeneda.
Ühel juuniõhtul enam kui poolteist aastat tagasi jooksis Premium 7 nime all tegutsenud tanklasse verine mees, kes oli suutnud oma vangistajate käest sõitvast autost põgeneda. Foto: Marko Saarm

​2016. aasta suvel asus Viljandis Leola tänava ääres Premium 7 kirju kandev tankla. Sinna õnnestus jõuda röövijate käest põgenenud verisel mehel ning tankla töötajad teatasid juhtunust politseisse.

Enam kui poolteist aastat tagasi kolmekesi ohvrilt vabaduse ja auto võtnud meestest üks sai karistuseks tingimisi vangistuse ja kaks pääsesid rahatrahviga.

Üle-eelmise aasta 26. juuni pärastlõunal tormas Viljandi äärelinnas toona veel Premium 7 kirju kandnud tanklasse verine mees, keda oli pekstud ja kes seejärel oli koos autoga röövitud. Mehel oli õnnestunud end autost sõidu pealt välja veeretada ja tanklasse joosta. Seal varjas ta end kuni politseinike saabumiseni WC-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles