Pank ei tea, millal Suure-Jaani rahaautomaadi tagasi saab

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui päästjad märtsi algul Suure-Jaani Konsumisse jõudsid, oli pangaautomaat põlema pandud ning mitu ruumi olid majas suitsu täis.
Kui päästjad märtsi algul Suure-Jaani Konsumisse jõudsid, oli pangaautomaat põlema pandud ning mitu ruumi olid majas suitsu täis. Foto: Kenno Soo

​SEB on otsustanud, et ei pane enam Suure-Jaani Konsumi seina sisse sularahaautomaati selle automaadi asemele, mis märtsi alguses lõhuti ja süüdati

«Otsime Suure-Jaanis teist kohta, mis oleks paremini kaitstav,» ütles panga avalike suhete esindaja Julia Piilmann. Seni pole sobivat paika leitud ning seetõttu ei oska pank öelda, millal SEB Suure-Jaani ümbruse kliendid taas oma kodupanga automaadi kaudu sularahale ligi pääsevad.

Vald ei saa pangast infot

Olukord on muutnud ärevaks Põhja-Sakala vallavalitsuse ning vallavanem Tõnu Aavasalu saatis eelmisel nädalal panka kirja. Selles kirjeldas ta Suure-Jaani inimeste muret ning nentis, et pangalt on väga keeruline infot saada. «Oleme helistanud panga klienditoe telefoninumbrile, aga sealt ei osatud vastata, millal pangaautomaat taas inimesi teenindama hakkab. Samuti ei oldud nõus andma ühtegi kontakti, kelle poole võiksime oma murega pöörduda,» seisab kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles