Tugev tuul lükkas lauad kõnniteele

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laudadest ehitatud ja maja fassaadi külge kinnitatud konstruktsioon vajus ööl vastu laupäeva kõnniteele.
Laudadest ehitatud ja maja fassaadi külge kinnitatud konstruktsioon vajus ööl vastu laupäeva kõnniteele. Foto: Hans Väre

Ööl vastu laupäeva puhunud tugev tuul lükkas Viljandis Tallinna ja Tartu tänava nurgal juba neli aastat remondis olnud maja ette seatud laudadest ehituskonstruktsiooni ümber. Keegi langevate laudade alla ei jäänud ja viga ei saanud.

Kesklinna vana kahekorruseline maja on remondis 2014. aasta algusest ning tööde lõppu endiselt ei paista. Esimesed kaks-kolm aastat vaidlesid linnavalitsus, ehitaja ja majaomanik selle üle, kas remondiks on üldse projekt ja kui on, siis kas see sellele hoonele sobib.

Mullu sai projekt kinnituse, kuid remont käib väga aeglases tempos. 2014. aasta kevadel alanud katusevahetus on jõudnud niikaugele, et valmis on vaid katusekonstruktsioon. Hoone fassaadi soojustamine on kestnud juba aasta.

Majas on endiselt Pappa Pizza söögikoht, enamik teisi ärisid, mis enne remondi algust seal tegutsesid, on sealt aga lahkunud ning paljud ruumid seisavad tühjalt või on täidetud ehitusmaterjali ja -seadmetega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles