Teatrikinos on punkdoki õhtu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Männiksoo on punkar ja bändimees, tuntud ansamblist Nyrok City. Eesti alternatiivkultuuri ringkondades on Pets legendaarne, kuid juba aastaid pesitseb ta Berliinis.
Peeter Männiksoo on punkar ja bändimees, tuntud ansamblist Nyrok City. Eesti alternatiivkultuuri ringkondades on Pets legendaarne, kuid juba aastaid pesitseb ta Berliinis. Foto: Kaader filmist

Ugala teatri väikeses saalis algab täna kell 17 punkdokumentaalfilmi «Enam kui elu» Viljandi esilinastus ja kohtumine filmitegijatega.

Punkdoki õhtul jõuab publiku ette kaks äsja valminud Eesti dokumentaalfilmi, mis viivad vaataja punkliikumise telgitagustesse. Kahe filmi vahel on vestlusring, milles publiku ette astuvad dokumentaalfilmide autorid Taavi Arus ja Indrek Spungin. Lisaks vastavad küsimustele mõlema filmi peategelased, ansambli Psychoterror laulja Freddy Grenzmann ning ansambli Nyrok City omaaegne markantne solist ja igavene elukunstnik Peeter «Pask» Männiksoo. Vestlust juhib Ugala teatri näitleja ja lavastaja Tanel Ingi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles