Kaks kauplust panid leivad ühte kappi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljud rõivaäri Pärl kliendid said Facebooki kaudu kiiresti teada, et Jakobsoni tänava asemel leiab senist ja uut kaupa nüüd Tartu tänavalt.
Paljud rõivaäri Pärl kliendid said Facebooki kaudu kiiresti teada, et Jakobsoni tänava asemel leiab senist ja uut kaupa nüüd Tartu tänavalt. Foto: Marko Saarm

Viljandi Tartu tänava kingapood Kindel King pani leivad ühte kappi rõivaäriga Pärl ning Tartu tänav 8 maja teiselt korruselt saab nüüd lisaks jalatsitele osta rõivaid. 

«Jube hea on müüa, kui inimene saab siit täiskomplektiga ära minna: pakume kleidi, sinna juurde kingad ja sukkpüksid ning veel mantli ja käekoti ka,» rääkis kahe poe ühinemisel tekkinud kaupluse Rõivad & Jalanõud juhataja Maia Viikoja. Ta lisas, et kui ta kaupa toomas käib, vaatab ta samamoodi, et valitud koti juurde saaks ka sobivad kingad müügile.

Kahe poe ühinemine sai alguse sellest, et Kindla Kinga omanik Taavi Kerner otsis kauplusele uut juhatajat. «Endine inimene soovis juba ammu pensionile minna,» ütles ta. «Maial oli enda pood olemas ja miks mitte kaks kokku panna. Leppisime kokku, et tuleb värvikam ja teistsugust kaupa juurde.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles