Visalt võidelnud Tulevik jäi Narvas nullile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Õunap.
Janar Õunap. Foto: Elmo Riig

Teisipäeva õhtul Narvas Premium-liiga kuuenda kohtumise pidanud Viljandi JK Tuleviku meeskonnal võõrustajatele väravaid lüüa ei õnnestunud. JK Narva Trans võitis mängu 2:0.

Viljandlased võitlesid visalt, paraku olid väravavõimaluste otsimises ja tulemuseks vormistamises edukamad narvalased. Mängu esimese värava lõi avapoolaja viimasel minutil Viktor Plotnikov ning teist korda jõudis Trans sihile kohtumise 60. minutil, kui palli saatis Tuleviku võrku Dmitri Barkov.

Tuleviku klubi mängujärgses fännistuudios noorteklassi kuuluvate klubikaaslaste Rome Veske ja Mark Jaak Andre poolt kohtumise parimaks mängijaks valitud kaitsja Janar Õunap arvas, et Tulevik mängis kõiki asjaolusid arvesse võttes suhteliselt korralikult. «Mõistagi läksime nagu igat kohtumist ikka võitma, aga kokkuvõttes pole meil põhjust ka pead norgu lasta,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles