Pangad ja riik tulevad Viljandisse rahatarkust levitama

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldar Leis
Kuldar Leis Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Eelmisel nädalal pangaliidu ning kahe ministeeriumis koostöös alguse saanud rahatarkuse kuu toob kolmapäeval Grand Hotel Viljandisse säästmisest rääkima pangajuhi ja ettevõtja. Tasuta infoseminaril võivad osaleda kõik.

Rahatarkuse kuul jagavad pangaliit ning rahandus- ja majandusministeerium kolme peale seitsmes Eesti linnas tasuta infoseminaridel kõikidele huvilistele praktilisi näpunäiteid säästude kasvatamiseks ja raha paigutamiseks, nõu annavad finantseksperdid ning edukad ettevõtjad.

«Igale üksikisikule ja ühiskonnale tervikuna on vajalikud tarbijate suur teadlikkus ja oskus oma rahaasju planeerida,» ütles rahandusministeeriumi finantspoliitika ja välissuhete asekantsler Märten Ross. «See hõlmab nii koduse eelarve koostamist kui ka säästmist ja nende säästude tulemuslikku kasvatamist.»

4. aprillil kell 17 algaval Viljandi infoseminaril esinevad LHV panga esindaja Sander Pikkel ja ettevõtja Kuldar Leis. Seminari kohta saab täpsemat teavet veebilehelt www.pangaliit.ee/rahaseminar.

Rahatarkuse kuud korraldavad 13 Eesti pangaliidu liikmespanka juba kuuendat aastat. Rahandusministeeriumi eestvedamisel valmis viie aasta eest Eesti elanike finantskirjaoskuse edendamise programm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles