Veteranid premeerisid end meistrikullaga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa veteranid teenisid meistrivõistlustel kuldmedali.
Viljandimaa veteranid teenisid meistrivõistlustel kuldmedali. Foto: Erakogu

Viljandimaa veteranvõrkpallurite naiskond sai läinud laupäeval Tallinna külje all Peetri koolis mängitud 60+ Eesti meistrivõistlustel kuldmedali.

Kullaga koju tulnud võrkpallurid olid rõõmsad. «Viie naiskonna hulgas saime raskes võitluses 2:1 võidu Rae naiskonna üle. Konkurendid Pärnust, Tallinnast ja Tartust alistasime 2:0 tulemusega,» vahendas võitnud naiskonna kapteni Tiiu Umala sõnu Leili Särg, kes on Viljandi spordiveteranide koondise juhatuse liige. 

Tiiu Umal tõdes, et kuld ei tulnud lihtsalt ning meistritiitli nimel peab järjepidevalt trenni tegema. «Võrkpallitreeningud on hea põhjus õhtuti kodust välja tulla ja ennast liigutada. Samuti on see suurepärane võimalus seltskondlikuks tegevuseks. Kui treeningute viljaks on kuldne medal, saavad selle üle rõõmu tunda kõik treeningukaaslased,» kõneles Umal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles