Andrus Vaarik näitab laval iseennast

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Vaarik ütleb, et tuleb osata igasuguste keeruliste asjade üle naerda. Naer jätab mulje, et oleme tugevad.
Andrus Vaarik ütleb, et tuleb osata igasuguste keeruliste asjade üle naerda. Naer jätab mulje, et oleme tugevad. Foto: Komöödiateatri fotokogu

Naljapäeval, 1. aprillil algab pärimusmuusika aidas etendus «Elu on parim meelelahutus (pärast surma jõuab mossitada küll)».

Andrus Vaariku loodud ja esitatud lugu võtab lähema vaatluse alla inimelu väärtused. «Mul pole tegelikult midagi karta, need teemad on mulle väga südamelähedased ja miks mitte sellest avameelselt ja valehäbita rääkida,» ütleb Vaarik. «Me oleme siin maailmas ju esimest korda. Me oleme siin ainult korraks ja me ei tea ise ka, mida ja kuidas teha. Ma olen esimest korda eestlane, esimest korda olen ma isa. Ma pole harjutada saanud. Ma kirjutan oma elu ühe jutiga puhtandina valmis. Aga see ei tähenda, et elu ei võiks lõbus olla. Elu on parim meelelahutus! Pärast surma jõuab mossitada küll.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles