Massöörita massaažisalongis mudib masin

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rullmassaaži tunniajase seansi ajal saab kogu keha läbi muditud. Salongi Bodyspin omanik Eret Meerits näitas koos nelja-aastase tütre Elisabethiga ette käsivarte harjutusi.
Rullmassaaži tunniajase seansi ajal saab kogu keha läbi muditud. Salongi Bodyspin omanik Eret Meerits näitas koos nelja-aastase tütre Elisabethiga ette käsivarte harjutusi. Foto: Elmo Riig

Eelmisel nädalal tegi Viljandi kesklinnas Tallinna tänaval uksed lahti massaažisalong, kus kliente mudib käte asemel masin. Salongi omanik arvab, et kuigi väikelinnas on massööre päris palju, ei konkureeri nišiteenus teistega niivõrd.

Ajendi Viljandis salongi avamiseks leidis Bodyspini salongi omanik Eret Meerits pealinnast. «Idee tekkis isikliku kogemuse põhjal. Olen Viljandist pärit ja tuli mõte pakkuda rullmassaaži ka siinsetele inimestele,» selgitas ta.

Rullmassaažiteenuse proovimiseks tuli varem sõita kas pealinna, Tartusse või Pärnusse. Arvestades sellega, kui populaarsed on tänapäeval tervislikud eluviisid, sealhulgas õige toitumine ja soov kaalu langetada, oodatakse Meeritsa sõnul uute salongide avamist ka mujal Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles