Purjus mees maadles maanteel rattaga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjus rattur ei tulnud pimedal teel oma sõiduvahendi valitsemisega toime ja tekitas ohtlikke olukordi. Foto on illustratiivne.
Purjus rattur ei tulnud pimedal teel oma sõiduvahendi valitsemisega toime ja tekitas ohtlikke olukordi. Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm / Sakala

Mustla lähedal Raassilla külas tuigerdas laupäeva õhtul purjus mees koos jalgrattaga. Ta kukkus mitu korda sõiduteele ning politseinikel tuli kiiresti juhtunule reageerida, et maanteel traagilist õnnetust ei juhtuks.

Häirekeskusesse helistanud juhuslik mööduja kirjeldas, et ilmselt purjus mees tuigerdab pilkases pimeduses maantee ääres. Ta olevat vähemalt korra teele kukkunud. Olukord oli kirjelduse järgi väga ohtlik. 

Politseinikud tabasid mehe kella 21.15 ajal ratast enda kõrval lükkamas. Ohu kõrvaldamiseks pandi purjutaja koos rattaga politseiautosse ja sõidutati lähedal asuvasse tallu, kus ta lähedaste hoole alla anti. Politsei tänab purjus mehest politseile teada andnud juhuslikku möödujat, sest see aitas ära hoida õnnetust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles