Viljandimaa saab keskkonnarahast üle kümne miljoni krooni

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus pumbajaam on osa KIK-i kaasrahastatavast Võhma veevarustussüsteemist.
Uus pumbajaam on osa KIK-i kaasrahastatavast Võhma veevarustussüsteemist. Foto: Peeter Kümmel

Keskkonnainvesteeringute keskuse nõukogu otsusel toetatakse Viljandimaal 14 projekti kokku 11,3 miljoni krooniga ning kõige suurema abi saab Võhma linn vee- ja kanalisatsioonitrasside ehitamiseks.


Võhma linnavalitsusele andis keskkonnainvesteeringute keskuse (KIK) nõukogu linna põhjaosa vee- ja kanalisatsioonitrassi rajamiseks üle 8 miljoni krooni.



Viljandimaalt esitati 28 taotlust, mille maht oli 112 miljonit krooni. Neist taotlustest leidis nõukogu toetuse 14 summas 11,3 miljonit krooni. Rahastatud projektide täielik nimekiri on avaldatud KIK-i koduleheküljel.



21. oktoobril kinnitas KIK-i nõukogu keskkonnatasudest rahastatava keskkonnaprogrammi tänavuse kolmanda taotlusvooru rahaeraldused. Nõukogu otsusega saavad keskkonnaprogrammi 311 taotlust üle 258 miljonit krooni.



Nõukogu jagab keskkonnaprogrammist toetusi kolm korda aastas. Järgmise aasta esimese vooru taotluste esitamise tähtaeg on 17. november.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles