Esmaspäev, 26. märts

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala teatri väikeses saalis algab kell 19 etendus «Sätendav pimedus».
Ugala teatri väikeses saalis algab kell 19 etendus «Sätendav pimedus». Foto: Ugala

Pärimusmuusika aidas kell 18 laulu- ja mänguring kogu perele. Tasuja puiestee 6, Viljandi.

Ugalas kell 19 «Sätendav pimedus». Vaksali tänav 7, Viljandi.

Centrumi kinos kell 11.50, 17.20 «Peeter Pikk-kõrv», kell 12.15 «Mängude õhtu», kell 14, 18.45 «Seltsimees laps», kell 14.30 «Punane varblane», kell 16.15, 21.40 «Vaikse ookeani võitlus: Ülestõus», (3D), kell 19.30 «Klassikokkutulek 2:Pulmad ja matused», kell 21 «Vee puudutus». Tallinna tänav 24, Viljandi.

NÄITUSED

Viljandi muuseumis 20. maini ajalehe Sakala juubelinäitus «Sakala 140 - sulest säutsuni». «Ilu ja vägi. Kodaratega kaelarahad». Näitusel on väljas kultuuriakadeemia rahvusliku metallitöö eriala üliõpilaste valmistatud ja Pärnu muuseumi kollektsioonis leiduvad kodarrahad. Avatud ka püsinäitus Viljandimaa ajaloost. Johan Laidoneri plats 10.

Karksi valla kultuurikeskuse sinises saalis 31. märtsini Marites Silinase maalid (Läti), teise korruse fuajees fotonäitus "Sada päeva EV100-ni". Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia.

Abja kultuurimaja esimese korruse fuajees ja väikeses saalis 2. maini Tiina Ojaste maalinäitus «Habras lummus». Pärnu maantee 28, Abja-Paluoja.

Viljandi linnaraamatukogu trepihallis 29. märtsini näitus «Tarvastu muusika- ja kunstikool 25». Kolmandas saalis 22. märtsini «Eesti lapse 100 aastat». Teises saalis 26. märtsini «100 aastat elu – Elfriede Urram ja Eesti Vabariik». Linnagaleriis 6. aprillini kultuuriakadeemia  rahvusliku tekstiili eriala tööde näitus «Maalimise isemoodi sammuke». Tallinna tänav 11/1.

Mõisaküla muuseumis on aasta lõpuni näitus "Eesti Vabariik 100 – meenutused sõnas ja pildis". Põhjalik ülevaade riigivanem Konstantin Pätsist fotode ja ajalooliste kirjutiste abil. Info tel 435 5607. Sihveri tänav 4, Mõisaküla.

Tarvastu raamatukogus aprilli keskpaigani Tarvastu gümnaasiumi 8. klassi õpilase Karl Kristoferi Alpi fotonäitus «Hetked». Näitust saab külastada raamatukogu lahtioleku aegadel.

Sakala keskuses rühmituse Delegatsioon K ülevatenäitus «Mu elu on endiselt sama halb, aga ma olen veel õnnelikum». Tallinna tänav 5, Viljandi. Tallinna tänav 5, Viljandi.

Kondase keskuses on 6. maini avatud Edgar Valteri maalinäitus «Performance» ja näitus kirjanik Leida Kibuvitsa kirevast elust ja loomingust. 15. aprillini Alma Maari nukunäitus «Riigimehed» ja Heino Lillepuu kollaažide näitus «Eesti poliitilistes (tõmbe)tuultes». Püsinäitus on kooliõpetaja ja maalikunstniku Paul Kondase (1900–1985) maalidest, mis kuuluvad Viljandi muuseumi kogusse. Pikk tänav 8, Viljandi. 

Viljandi gümnaasiumis püsinäitus keskhariduse andmisest Viljandis. Hariduse tänav 2.

Viljandi kutseõppekeskuses on üleval Jaan Pääsukese näitus «Seinast seina». Looduse tee 2, Vana-Võidu.

Suure-Jaani külalistemaja kohvikus märtsi lõpuni nahakunstnik Urmas Orgusaare pastelli- ja guašimaalid. Külastamine etteteatamisel tel 5305 8600. Ilmatari tänav 3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles