Kadett võttis jõu ja osavusega kulla

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kender Annus (punases) tuli Eesti kadettide vanuseklassis Eesti vabamaadluse meistriks. Pilt on tehtud poolfinaalkohtumises tallinlase Artur Rakitiniga.
Kender Annus (punases) tuli Eesti kadettide vanuseklassis Eesti vabamaadluse meistriks. Pilt on tehtud poolfinaalkohtumises tallinlase Artur Rakitiniga. Foto: Erakogu

​Pärnumaal Paikusel asetleidnud Eesti kadettide vanuseklassi meistrivõistlustel pälvis Kender Annus kuldmedali ja Rainer-Kevin Suuder tuli omas võistluskaalus kolmandaks. Võistkondlikult sai Viljandimaa kuuenda koha.

Võistluspäeval selgusid kadettide meistrid Kreeka-Rooma, vaba- ja naistemaadluses. Osales 22 Kreeka-Rooma maadlusega tegelevat ja 26 suuresti vabamaadlusele keskendunud klubi ning kümme naistemaadluse esindust – kokku 165 Eesti maadlejat. Viljandi spordikool oli esindatud kolme noormaadlejaga. Kender Annuse ja Rainer-Kevin Suuderi kõrval sai Markus Aas viienda koha.

Kadettide meistrivõistlustel võtsid mõõtu sportlased, kelle sünniaasta on 2000 või 2001. Arsti ja treeneri loaga võisid kaasa teha ka kuni kaks aastat hilisema sünniajaga maadlejad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles