Tervisekeskuse apteek avas pärast remonti uksed

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebruaris sulges uksed 90-aastane Viljandi Kesklinna apteek, mis on viimased 20 aastat tegutsenud Viljandi tervisekeskuse ruumides. Nüüd tegutseb samas paigas osaühing Benu Apteek Eesti.
Veebruaris sulges uksed 90-aastane Viljandi Kesklinna apteek, mis on viimased 20 aastat tegutsenud Viljandi tervisekeskuse ruumides. Nüüd tegutseb samas paigas osaühing Benu Apteek Eesti. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi tervisekeskuses asuv apteek avas pärast kuu aega kestnud remonti teisipäeval taas uksed. Põhjaliku ümberehituse käigus suurendati teenindussaali ning loodi majasisene ühendus tervisekeskusega.

Kui seni pääses tervisekeskusest otse apteeki ainult personal ja kliendid pidid käima õue kaudu, siis nüüd on apteek tõesti osa tervisekeskusest. Lisaks rajati apteeki kaldtee ja uuendatud on ka tänavapoolne sissepääs, mis arvestab paremini liikumispuuetega patsientide vajadusi.

Benu Apteegi tegevjuhi Kaidi Keldi sõnul algasid renoveerimistööd täpselt kuu aega tagasi ning olid nagu ikka vana maja puhul täis üllatusi. «Tulemuseks on ajaloolise tervisekeskuse apteegi muutumine tänapäeva ootustele vastavaks apteegiks, mis hakkab kindlasti väga heas sümbioosis tööle Mulgi Marketis asuva Benu apteegiga,» rääkis Kelt.

Uuenenud apteegis teenindavad patsiente kolm pikaajalise kogemusega Viljandi proviisorit, kes on seda tööd teinud juba üle 30 aasta ja seega kohalikele tuntud.

Varem tegutses samas kohas Kesklinna apteek, mida pidas 45 aastat Mendi Pääru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles