Kaineks juhiks hakanud naine tabati rooli tagant kriminaalses joobes

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui noor naine laupäeva hommikul alkomeetrisse puhus, näitas see sedavõrd suurt joovet, et alustada tuli kriminaalmenetlust. Foto on illustratiivne.
Kui noor naine laupäeva hommikul alkomeetrisse puhus, näitas see sedavõrd suurt joovet, et alustada tuli kriminaalmenetlust. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reede õhtul end kaineks juhiks lubanud 27-aastane naine unustas lubaduse peo käigus ning laupäeva hommikul tabasid politseinikud ta vänderdava ja sõitjaid täis auto roolist.

Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam meenutas, et märkas laupäeval kella 6 ajal hommikul Viljandis Kagu tänaval Audit, mis võttis riskantseid poognaid. «Veel enne, kui jõudsime anda peatumismärguande, kasvas tihti vastassuunda kalduva Audi sõidukiirus linnas lubatust tunduvalt suuremaks,» kirjeldas Sadam.

Kaine pidu muutus igavaks

Märguande peale ohtlikke manöövreid tegev auto peatus ning eneselegi üllatuseks avastasid politseinikud selle roolist noore naise. Auto kehva valitsemise ja ohtliku sõidustiili põhjus selgus, kui politseinikud panid naise alkomeetrisse puhuma. Autojuht puhus välja joobe, mille eest tuli ta võtta kriminaalvastutusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles