Poolfinalist pääses napilt võiduga tulema

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC meeskonna liider Kristo Voika viskas kolmapäeval Põlva Coopi väravasse kümme palli.
Viljandi HC meeskonna liider Kristo Voika viskas kolmapäeval Põlva Coopi väravasse kümme palli. Foto: Eesti käsipalli liit

​Eesti käsipallimeistrivõistlused on jõudnud faasi, kus kaks poolfinalisti on juba teada, nii et järelejäänud põhiturniiri kohtumistel kahe seni edukama, Põlva Serviti ja Viljandi HC silmis enam suurt kaalu ei ole. Tõtt-öelda on seis veelgi selgem: ka veerandfinaalpaarid on teada.

«Selles mõttes said asjad klaariks teisipäeval. Tabeli seisukohast polnud tähtsust juba kolmapäevasel mängul Põlva Coopiga, sest Serviti oli päev varem võitnud Kehrat ja see maandas meiegi mängupinge. Hea, et ikkagi võita suutsime,» kõneles Viljandi HC meeskonna peatreener Marko Koks.

Viljandlased teenisid kolmapäeval Põlvas pärast kahe väravaga kaotatud avapoolaega 30:27 võidu, ent Koksi sõnul ei jäänud palju puudu, et tulnuks kaotusega leppida. «Mängust oli näha, et pinget pole. Pingutasime, aga mitte rohkem kui vaja. Me ei olnud kaotusest sugugi kaugel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles