Heitekoondis kontrollis Portugalis vormi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval Viimsis asetleidnud heitjate seeriavõistluse avaetapil võitis Kätlin Tõllasson naiste kettaheite tulemusega 55.17.
Pühapäeval Viimsis asetleidnud heitjate seeriavõistluse avaetapil võitis Kätlin Tõllasson naiste kettaheite tulemusega 55.17. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti heitekoondis osales Portugalis Leirias Euroopa talvistel karikavõistlustel ning teiste seas tegi hooajaeelse vormikontrolli ka neli Viljandimaaga seotud atleeti.

Risto Mätas sai meeste odaviskes kirja tulemuse 73.40, mis andis talle A-grupis kümnenda koha. Esikoha võitis sakslane Johannes Vetter, kelle odakaar oli pikk koguni 92.70, mis on ühtlasi maailma hooaja tippmark.

Meeste kuulitõukes tegi A-grupis võistelnud Kristo Galeta tulemuseks 18.14 ja oli sellega kuues. U-23 klassi kuulitõukes oli Jander Heil tulemusega 17.64 seitsmes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles