Veteranpallurid teenisid hõbeda

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hõbemedali teeninud Viljandimaa võrkpallinaiskond mängis turniiril koosseisus Tiina Maar (vasakul), Tiiu Umal, Aleksandra Stern, Marika Tirmaste, Merlin Muts ja Evi Putrolainen.
Hõbemedali teeninud Viljandimaa võrkpallinaiskond mängis turniiril koosseisus Tiina Maar (vasakul), Tiiu Umal, Aleksandra Stern, Marika Tirmaste, Merlin Muts ja Evi Putrolainen. Foto: Erakogu

Läinud laupäeval Järvamaal Imaveres peetud Eesti võrkpalliveteranide 50+ vanuseklassi meistrivõistlustel saavutas Viljandi naiskond väärika hõbemedali.

Viljandi spordiveteranid pidid pingeliseks kujunenud heitluses tunnistama turniiri võitnud Tartumaa esinduse paremust, ent teenisid võrdlemisi kindla võidu Lääne-Virumaa eakaaslaste vastu mängides.

Viljandi spordiveteranide koondise juhatuse liige Leili Särg ütles, et tublid olid kõik naised, kes tiitlivõistlustel maakonna au kaitsmas olid. «Erilise tunnustuse on aga kindlasti ära teeninud võistkonna kokkuajajad Tiiu Umal ja Salme Velleste, kelle eestvedamisel on meie esindus ikka platsil olnud ja poodiumile jõudnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles