Parimaks Viljandi tööandjaks rebis pika puuga Cleveron

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm

Viljandimaa elanikud hindavad tööandjana kõige kõrgemalt pakirobotite arendajat aktsiaseltsi Cleveron, selgus karjääriportaali cv.ee peagi ilmuvast uuringust «#TopTööandja2018». Rahvusvahelisel turul tegutsevas ettevõttes tahaks töötada iga kümnes uuringule vastanud Viljandimaa vastaja.

Cleveroni edumaad põhjendab uuringut teinud ettevõtte tööturuekspert Rain Resmeldt Uusen tööotsijate sooviga töötada kiire kasvutempoga innovaatilises ettevõttes. «Cleveron paistab kohalike ettevõtete seas silma suure rahvusvahelise haarde ja arenguplaanidega,» lausus ta.

Ettevõtja Arno Kütt
Ettevõtja Arno Kütt Foto: Marko Saarm

Cleveroni juht Arno Kütt näeb ettevõtte hea maine taga ettevõtte personalipoliitikas suure pildi nägemist. «Oleme alati tahtnud olla ettevõte, kuhu inimesed päriselt tahavad tööle tulla. Peab ka meeles pidama, et me ei võistle ainult Eesti ettevõtjatega, vaid peame läbi lööma ülemaailmses konkurentsis,» kõneles Kütt cv.ee läkitatud pressiteenistuse vahendusel.

Eelmisel aastal töötajate arvu kahekordistanud Cleveroni tuleb Küti sõnul üha enam tööle inimesi, kes asuvad elama Viljandisse või lähimaakondadesse.

Lisaks Cleveronile märkisid viljandimaalased hea tööandjana ära ka Delux Productionit, Eesti pärimusmuusika keskust ning Toom Tekstiili.

1500 vastajaga uuringus «#TopTööandja2018» selgitas Eesti suurim karjääriportaal välja Eesti parimad ja Eesti halvimad tööandjad, aga ka olulisimad põhjused selliste hinnangute taga. Karjääriarenguleht CV-Online on 21-aastase kogemusega Eestis asutatud internetipõhine värbamisettevõte ja tööportaal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles