Ugala teater püüab mitut olulist teatriauhinda

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Torrance’i roll Ingomar Vihmari lavastatud ameerika XX sajandi klassiku Tennessee Williamsi näidendis «Orpheus allilmas» tõi Triinu Meristele aasta parima naisnäitleja nominatsiooni.
Lady Torrance’i roll Ingomar Vihmari lavastatud ameerika XX sajandi klassiku Tennessee Williamsi näidendis «Orpheus allilmas» tõi Triinu Meristele aasta parima naisnäitleja nominatsiooni. Foto: Gabriela Liivamägi

Nimekirja täiendatud kell 12.29

Ugala näitleja Triinu Meriste kandideerib aasta naispeaosatäitja auhinnale Lady Torrance’i rolli eest Ugala lavastuses «Orpheus allilmas». Seda tiitlit püüavad ka Natalja Dõmtšenko (Vene teater), Marian Heinat (Vanemuine), Hele Kõrve (mõlemad Tallinna linnateater) ja Mari-Liis Lill (R.A.A.A.M.). 

«Kahtlemata olen väga heas seltskonnas, selles pole vähimatki kahtlust,» arvas Meriste. Tema hinnangul on Ugala teatri tähelepanuväärsete külastajanumbrite taga mitu põhjust. «Aga me olemegi nii head, et meid tullakse vaatama lähedalt ja kaugelt.»

Triinu Meriste arvates köidab teatripublikut nii tõsisem kui ka meelelahutuslikum materjal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles