Sakala ajakirjanik võitis parima uudisloo preemia

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala reporter Katariina Krjutškova võttis preemia vastu reedel Tallinnas Õpetajate majas peetud pressipeol.
Sakala reporter Katariina Krjutškova võttis preemia vastu reedel Tallinnas Õpetajate majas peetud pressipeol. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Reedel kuulutas Eesti ajalehtede liit Tallinnas toimunud pressipeol välja eelmise aasta parimad lood. Sakala võitis parima maakonnalehes ilmunud uudise preemia. 

Esikoha vääriliseks tunnistas žürii Katariina Krjutškova lugudesarja «Endine Võhma pearaamatupidaja maksis linna rahaga oma arveid», «Raamatupidaja lubab raha võimalust mööda tagasi maksta», «Võhma linnapea: endine pearaamatupidaja maksis linna rahaga kosmeetikafirma arve» ning «Koristage ära see kaamera siit!», mis käsitlesid Võhma pearaamatupidaja toime pandud vargust ning linna eelarvesse tekkinud auku. 

Uudise kategooria nominendid olid lisaks Katariina Krjutškovale veel Erik Gamzejev Põhjarannikus 16. septembril ilmunud looga «Näitemäng «Kuidas Kohtla-Järve Solovjovilt raha tagasi küsib»» ning Urmas Lauri Lääne Elus 24. mail ilmunud looga «Minister Korb rakendati Haapsalu valimisvankri ette».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles