Tulevik sätib sammu avamänguks Tallinnas

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile läks lokaalist Legend Tuleviku TV otse-eetrisse vestlus klubi peatreeneri Marko Kristali (keskel) ja jaapanlasest mängumehe Yosuke Saitoga, kes kõnelesid hooaja eel tehtud tööst ja ootustest. Vestlust juhtis klubi meedia ja turundusjuht Marek Tiits (vasakul).
Eile läks lokaalist Legend Tuleviku TV otse-eetrisse vestlus klubi peatreeneri Marko Kristali (keskel) ja jaapanlasest mängumehe Yosuke Saitoga, kes kõnelesid hooaja eel tehtud tööst ja ootustest. Vestlust juhtis klubi meedia ja turundusjuht Marek Tiits (vasakul). Foto: Marko Saarm

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik esindusmeeskond alustab täna kell 13 Premium-liiga hooaega. Veidi muudetud kalenderplaaniga ning Tallinnas Eesti jalgpalli liidu sisehallis. Algul Tuleviku kodumänguna kavandatud teise vooru kohtumine läheb kirja hoopis FC Flora kodumänguna.

Sellest aastast Tuleviku esindusmeeskonna peatreeneri ametis olev Marko Kristal tõdes eile, et meeskond on hooaja esimeseks ametlikuks mänguks valmis, sest muud võimalust lihtsalt pole.

«Alati saaks ju paremini, aga vaadates õue ja tingimusi, milles me valmistuma oleme pidanud, tuleb nentida: oleme teinud maksimaalse. Kõik hooajaeelsed soovitud treeningkohtumised saime tehtud ning ka koosseisu saime mõõdukalt ja vastavalt klubi võimalustele täiendust,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles