Rakvere juurtega ketikauplus leidis koha Viljandis (1)

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile oli N.Trendi kauplus, mis soovib olla Eesti turu liider lasterõivaste müügis, Centrumis esimest päeva avatud. Juhataja Anneli Kruusmanni sõnul keegi naljalt tühjade kätega ei lahkunud.
Eile oli N.Trendi kauplus, mis soovib olla Eesti turu liider lasterõivaste müügis, Centrumis esimest päeva avatud. Juhataja Anneli Kruusmanni sõnul keegi naljalt tühjade kätega ei lahkunud. Foto: Elmo Riig

Mullu novembris pankroti tõttu lõplikult uksed sulgenud Seppälä asemel sättis end Viljandi Centrumi teisel korrusel sisse eestimaisel kapitalil põhinev ketikauplus N.Trend, mis avas siin oma kaheksanda lüli. 

Eile esimest päeva avatud N.Trendi käis teiste seas uudistamas samas majas Selveris töötav Külli Kaljapulk. Ta ütles, et sõidab tavaliselt kaugemale, kui midagi on selga või jalga vaja. «Arvasin, et on viletsema kvaliteediga kaup, aga päris hea paistab ja võib isegi leida midagi,» lausus ta.

Viljandi kaupluse juhataja Anneli Kruusmann lausus eile lõuna ajal, et kuigi ametlik avamine on laupäeval, on ostlemine juba täies hoos. Tema sõnul on kliendid avaldanud rahulolu just lastekaupade valiku üle. Klienditeenindaja Katrin Purju lisas, et ka tema on saanud klientidelt positiivset tagasisidet, sest on neile tuttav Seppäläst, kus töötas kolm aastat. «Väga mõnus, et siin on jälle elu tagasi. Inimesed tundsid ka puudust, et see ruum on tühi,» rääkis Purju.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles