Kultuuri­akadeemia ootab külla

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilma majas on avatud töötoad.
Vilma majas on avatud töötoad. Foto: Marko Saarm

Homme avab Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia oma uksed kõikidele huvilistele. Päeva jooksul on võimalik osa võtta erialasid tutvustavatest loengutest ja töötubadest, lisaks saab avastada nii linna kui akadeemia õppehooneid koos tudengitega. Päeva lõpetab pidu Lennukitehases.

Avatud uste päeva avapauk antakse kell 11 Posti tänav 1 kultuuriakadeemia peamaja mustas saalis, kus saab põhjaliku ülevaate kultuuriakadeemiast. Seejärel jagunetakse huvipakkuva osakonna infotundi. Edasi tuleb paarkümmend põnevat õpituba kolmes õppehoones.

Suurem osa neist on eelregistreerimisega ja mõeldud just potentsiaalsetele edasiõppijatele, aga näiteks Turu tänav 7 Vilma maja töötoad on avatud ka linnaelanikele ja teistele uudistajatele. Kella 12–16 saab sealses sepikojas proovida väikese asja sepistamist, villavabrikus pakutrükiga poekotile mustri tegemist ja teljekojas kangastelgedel kaltsuvaibale ise uusi ridu kududa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles