Väikesed pallurid võitlesid end kodusaalis teiseks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval Viljandi spordihoones peetud noorte saalijalgpalliturniiril teenis Viljandi JK Tuleviku esimene koosseis treener Janar Õunapi juhendamisel tubli teise koha.
Pühapäeval Viljandi spordihoones peetud noorte saalijalgpalliturniiril teenis Viljandi JK Tuleviku esimene koosseis treener Janar Õunapi juhendamisel tubli teise koha. Foto: Erakogu

Pühapäeval võtsid Viljandi spordihoones noorte saalijalgpalliturniiril «Tulevik Cup 2018» mõõtu 2010. aastal ja hiljem sündinud poisid. Seitsme meeskonna osavõtul peetud võistlusel napsas võidu FC Ülenurme esindus. Tuleviku esimene koosseis saavutas teise ja FC Elva võistkond kolmanda koha.

Võõrustaja JK Tulevik oli turniiril esindatud kolme koosseisuga. Lisaks oli kolm võistkonda Tartumaalt ja üks Valmierast.

Tuleviku esimene võistkond võitis kuuest kohtumisest viis. Vaid hilisemale võitjale, FC Ülenurme meeskonnale pidi ta 0:1 alla vanduma. Võitjaks kroonitud Tartumaa poisid suutsid kogu võistluspäeva oma värava puutumatuna hoida, ent peale viie võidu said nad ka ühe väravateta viigi mängust Tuleviku kolmanda esindusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles