Tulevik täiendas rivistust kolme mängijaga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik president Raiko Mutle allkirjastas laupäeval lepingu 29-aastase jaapanlasest ründaja Yosuke Saitoga.
Viljandi jalgpalliklubi Tulevik president Raiko Mutle allkirjastas laupäeval lepingu 29-aastase jaapanlasest ründaja Yosuke Saitoga. Foto: JK Tulevik

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik president Raiko Mutle ja Tōkyōst pärit ründaja Yosuke Saito allkirjastasid laupäeval lepingu, mille alusel mängib too 29-aastane jaapanlane eelseisval hooajal Tuleviku meeskonna ridades. Mõni päev varem kinnitasid koostöösoovi poolkaitsjad Tauno Mõttus ja Alex Roosalu, kellega allkirjastati hooaja lõpuni kestev laenuleping.

Yosuke Saito sai kõrgliiga tasemel jalgpalliristsed 2007. aastal, kui liitus oma kodumaa klubiga Yokohama F.M. Järgneva karjääri jooksul on ta mänginud Jaapani tugevuselt teises liigas ning Singapuri, Venemaa ja Valgevene klubis vastavalt Albirex Niigata, FC Ufaa ja FK Slutski värvides.

Kõige pikemalt on Saito mänginud Läti klubides. 2012. aastal liitus ta FB Gulbenega, kust liikus 2013. aastal FK Ventspilsi ridadesse. Pärast perioodi Venemaal ja Valgevenes naasis ta 2016. aastal Lätti, kus liitus FC Rigaga. Kogu Läti Virslīgas veedetud perioodi jooksul lõi Saito eri klubide eest 46 mänguga kokku 20 väravat. Viljandi Tulevikuga liitub ta vabaagendina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles