Viljandi murdis tänu võimsale avapoolajale Kehra

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba homme kell 14 peavad viljandlased kodusaalis aga Balti liiga kohtumise Läti Dobele Tenaxiga.
Juba homme kell 14 peavad viljandlased kodusaalis aga Balti liiga kohtumise Läti Dobele Tenaxiga. Foto: Marko Saarm

Eesti meeste käsipalli meistriliigas peeti kolmapäeva õhtul vaheturniiride teise vooru kohtumisi. Olulisimas vastasseisus oli Viljandi HC võõrsil 32:26 üle HC Kehra / Horizon Pulp & Paperist. Võidu said tabelisse juurde ka Põlva Serviti ja HC Viimsi / Tööriistamarket, kes alistasid vastavalt Põlva Coopi ja Aruküla/Audentese.

Kehras peetud tulises kohtumises jagati kokku 11 kaheminutilist karistust ja hoiatuse said mõlemad peatreenerid. Algus oli tasavägine, ent 2:2 viigiseisult tegid viljandlased peamiselt Mikk Variku ja Kristo Voika vedamisel 7:1 vahespurdi ning jätkasid sama enesekindlalt.

Kodumeeskonna peatreener Kaupo Liiva rõhutas enne mängu, et realiseerimine peab tunduvalt paranema. Esimese 17 minutiga suutsid kehralased visata aga vaid neli väravat. Kaheksaväravaliseks kasvanud kaotusseisu vähendasid nad enne poolajavilet kahe võrra, ent valgevenelaste Sergei Rodjukovi ja Andrei Hapali visked seadsid tabloole numbrid 20:12.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles