Kaunid medalid meelitasid tatamile ka vana kahurväe

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti täiskasvanute meistriks tulnud Künter Rothberg (vasakul) ja Kristel Naelso ning hõbemedali pälvinud Tanner Saar on kõik Viljandist sirgunud judokad.
Eesti täiskasvanute meistriks tulnud Künter Rothberg (vasakul) ja Kristel Naelso ning hõbemedali pälvinud Tanner Saar on kõik Viljandist sirgunud judokad. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel Tallinnas Tondiraba hallis peetud Eesti A-klassi ja täiskasvanute judomeistrivõistlustel näitasid Viljandist pärit sportlased tugevaid ja medaliväärilisi matše.

Laupäeval teoks saanud noorteturniiril teenis Taifu spordiklubi esindav Paul Martin Künnapuu hõbeda ning pühapäeval asetleidnud täiskasvanute turniiril pälvisid Viljandi spordikooli õpilane Kristel Naelso ja siit sirgunud Künter Rothberg kulla.

Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul meistrivõistlustel väljajagatud eripärase kujundusega medalid tõid tatamile hulga selliseidki judokaid, kes on tippspordiga juba mõnda aega tagasi lõpparve teinud. Üks selliseid mehi oli ka praegu treenerina töötav Künter Rothberg, kes tuli meistriks kehakaalus alla 90 kg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles