Meistrimedali teenisid Suure-Jaani ja Pärsti võrkpallurid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii nagu mullu, olid tänavugi Viljandimaa naiste võrkpalli meistrivõistluste finaalis võidukas Suure-Jaani.
Nii nagu mullu, olid tänavugi Viljandimaa naiste võrkpalli meistrivõistluste finaalis võidukas Suure-Jaani. Foto: Kert Kärner

Pühapäeval lahenduse saanud Viljandimaa 2011. aasta maakonna meistrivõistlustel teenisid kuldmedali Suure-Jaani naiskond ja Pärsti meeskond.

Teist aastat järjest olid Viljandimaa parima naiskonna selgitamisel vastamisi Suure-Jaani ja Tarvastu. Nagu mulluseski finaalis, jäi 3:0 peale Suure-Jaanit esindav koosseis. Sama tulemusega lõppes tänavu ka meeste kuldmedalisti selgitav vastasseis, kus Pärsti alistas Tarvastu.

Maakonna naiste mõõduvõtt algas veebruaris. Osalejaid oli kuus. Kaheringilise põhiturniiri kaks edukamat tagasid endale koha poolfinaalis, neli järgmist jätkasid veerandfinaalides. Sealt edasi pääsenud Abja/Halliste ja Saarepeedi pidid poolfinaalides leppima allajäämisega Suure-Jaanile ja Tarvastule.

Meistrivõistluste kolmandat kohta selgitavas vastasseisus oli 3:2 edukam Saarepeedi. Enne kaht medalimängu peetud Kõpu ja Viljandi naiskonna kohtumine andis viiegeimilise heitluse järel viienda koha Kõpule.

Tänavu maakonna meistrivõistluste peakohtuniku ja korraldaja kohustusi täitnud Kert Kärner väljendas head meelt, et naiskondade osalusaktiivsus oli viimaste aastate suurim. «Paraku ei saa sedasama öelda meeskondade kohta,» tõdes ta.

Meeste meistrivõistlustel osales neli meeskonda. Nii põhiturniir kui poolfinaalid peeti ühe päevaga. Pärsti võitis põhiturniiri Tarvastu, Männimäe ja Spordikooli ees. See järjestus jäi muutumatuks ka pärast poolfinaale ning pühapäevaseid kohamänge.

Finaalis alistas Pärsti 3:0 Tarvastu ja Männimäe 3:1 Spordikooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles