Startinud said sõita suurepärasel rajal

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusasarja teine etapp sõideti kolmapäeval Viljandis Männimäel.
Suusasarja teine etapp sõideti kolmapäeval Viljandis Männimäel. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi suusasarjas oli kolmapäeva õhtul kavas klassikalises tehnikas neljakilomeetrine sõit, millel osalejad said nautida talvises karges õhtus suurepärast suusarada.

Sarja korraldava Sakala suusaklubi esindaja Silver Kooviti sõnul on Viljandi spordikeskuse rajameister teinud väga head tööd ning järve ääres kulgeval terviserajal on tema ütlemist mööda suusajälg tihe kui raudtee. «14 külmakraadiga õhtu oli talviselt karge, ent rada oli suurepärases seisus ning sellisel õhtul oli lust suusatada ning pärast pingutust sooja teed lonksata ja pirukat mekkida,» rääkis Koovit, kes korraldajate pilguga hinnates jäi võistlusõhtuga igati rahule.

Huntaugu mäelt alguse saanud ning Järveotsa obeliskini ja sealt tagasi kulgenud ligemale nelja kilomeetri pikkusel rajal oli kiireim mees Indrek Hubel ning parim naine Greete-Liisa Toom.

Teise etapi tulemustega saab tutvuda siin ning kolmest osavõistlusest koosneva suusasarja koondtabeliga siin.

Viljandi suusasarja neljanda hooaja kolmas ja ühtlasi viimane etapp sõidetakse 7. märtsil Holstre-Pollis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles