Üleskutse: andke teada vanast mobiiltelefonist, mida ikka veel kasutate

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa vanu mobiiltelefone on leidnud hoiukoha kollektsionääride käes. Paraku pole kõik neist töökorras ning ühtki ei kasutata igapäevase sidevahendina.
Osa vanu mobiiltelefone on leidnud hoiukoha kollektsionääride käes. Paraku pole kõik neist töökorras ning ühtki ei kasutata igapäevase sidevahendina. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Uhiuute nutitelefonide kõrval teenivad truult omanikke ka päevi näinud ehk täpsemalt öeldes hulk aastaid kasutuses olnud nuputelefonid, mis ei jää kõnesides oma moodsatele vendadele kuidagi alla.

Sidefirmade andmeil on vähemasti aeg-ajalt töötamas mobiiltelefone, mil on vanust juba üle kahe aastakümne. Aga kui eakas võiks olla vanim mobiiltelefon, mida iga päev pruugitakse?

Siinkohal kordab Sakala kutset oma lugejaile, et leida üles vanimad mobiiltelefonid, mida Viljandimaa inimesed kasutavad. Ehk on just teil auväärt eas töökindel kõnemasin või teate kedagi, kes ei raatsi oma vana mobiiltelefoni uue vastu vahetada.

Kindlasti on Viljandimaal neidki, kes on hobi korras vanu mobiiltelefone koguma hakanud ja osa on ühtlasi töökorras. Leheloo tarvis aga otsime siiski selliseid eakaid telefone, mis on igapäevases kasutuses. Mida vanem telefon, seda parem.

Teavet ootab ajakirjanik Aivar Aotäht telefonil 433 0085 või e-posti aadressil aivar.aotaht@ajaleht.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles