Viljandlase maratonivaimule annavad hoogu 300 treeningukilomeetrit ja olümpiamängud

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Sepp tähendas, et eks see Tartu maraton ole nagu haigus: ühe korra teed ära ja siis jäädki sõitma.
Indrek Sepp tähendas, et eks see Tartu maraton ole nagu haigus: ühe korra teed ära ja siis jäädki sõitma. Foto: Marko Saarm / Sakala

Homne maratonimees, viljandlane Indrek Sepp valmistus täna suureks suusapeoks telerist naiste teatesuusatamist vaadates ning ees ootava 63 kilomeetri pärast eriti ei närveerinud. 

«Kokku olen ma seda kuus või seitse korda sõitnud,» nimetas ta oma Tartu maratonil osalemise arvuks. Sel talvel kogutud umbes 300 suusakilomeetri kohta lausus aga: «Vähevõitu. 700-800 võiks olla.»

Niisiis täna seadis Indrek Sepp telerist olümpiamänge vaadates ja puhates Tartu maratoniks vaimu valmis. Homne päev nõuab juba tegutsemist. Raja ääres on küll joogipunktid, aga paar energiageeli võtab ta ka ise kaasa. «Eks see väsimus olene sellest, kui hästi suusk libiseb,» rääkis ta. «Kui libiseb hästi, siis on lõpus ka veel energiat, aga kui ei libise, pole midagi.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles