Omamoodi kauplus, kust asju saab täiesti tasuta

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et kunagisest pesumajast saaks Semula, tuli seal vaeva näha: ruum kaupluse jaoks puhtaks küürida ja ära koristada. Fotol Reelika Maiste.
Et kunagisest pesumajast saaks Semula, tuli seal vaeva näha: ruum kaupluse jaoks puhtaks küürida ja ära koristada. Fotol Reelika Maiste. Foto: Erakogu

Veidi rohkem kui kuu jagu on Karksi-Nuias tegutsenud Semula – omamoodi kauplus, kus asjade eest ei ole vaja välja käia sentigi. 

«See on koht, kuhu inimesed saavad tuua asju, mida nad ise enam ei vaja või ei kasuta, selleks et keegi teine saaks tulla ja valida endale midagi täiesti tasuta,» ütles Semula eestvedaja Reelika Maiste.

«Inimestel on väga palju asju, mis kodus seisavad ja mida keegi ei kasuta, ja uusi ostetakse veel juurde,» rääkis Maiste. «Me võiksime ju teha rohkem koostööd ja üksteist toetada, mitte et kõik rassivad tööd teha, selleks et osta järjest uusi asju, näiteks riideid.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles