Nädalavahetuse spordisündmused Viljandimaal

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval ja pühapäeval peetakse maakonna korvpalliturniiril kuus põhiturniiri kohtumist.
Laupäeval ja pühapäeval peetakse maakonna korvpalliturniiril kuus põhiturniiri kohtumist. Foto: Marko Saarm / Sakala

Reedest esmaspäevani on Viljandimaal hulk sportlikke mõõduvõtte ja üritusi, mis pakuvad osalemislusti või kaasaelamisvõimalust.

Täna peetakse maakonna võrkpallimeistrivõistluste esimesed kohtumised, samuti jätkuvad laupäeval ja pühapäeval maakonna korvpallimeistrivõistluste mängud. Aga võistluspinget jagub ka kolmele noorte saalijalgpalliturniirile, samuti lähevad laupäeval jagamisele väärika järjekorranumbrini jõudva lauatennise karikasarja osavõistluse kohapunktid.

Sportlikku tegevust ja omadele kaasaelamist jagub kaugemalgi. Laupäeval ja pühapäeval peetakse Tallinnas Eesti täiskasvanute sisekergejõustiku meistrivõistlusi, samuti jagavad nädalavahetusel riigi tiitleid judokad. Pühapäeval osaleb arvestatav hulk meie talispordisõpru Tartu suusamaratonil. Samala päeval teeb Peyongchangi olümpiamängudel oma avastardi Algo Kärp meeste teatesuusatamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles