Viljandi HC kindlustas meistriliigas teist positsiooni

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall
Käsipall Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi HC meeskond alustas kolmapäeval edukalt Eesti käsipalli meistriliiga tugevama vahegrupi turniiri, teenides kodusaalis kindla 37:28 võidu Põlva Coopi üle. See oli viljandlastele meistriliiga turniiril neljas järjestikune võit ning tabelis on nad endiselt teisel kohal.

Kolmapäevases kohtumises asusid võõrustajad Kristo Voika eestvedamisel kiirelt eduseisu ja veerandtunnise mängu järel juhtisid nad 8:4. Põlva Coopi peatreeneri Kalmer Mustingu seejärel võetud mõttepaus näis vilja kandvat ja põlvalased vähendasid vahe kahele väravale. Mitu kaheminutilist karistust aga enamat ei lubanud ja viljandlased läksid vaheajale 17:12 eduseisus.

Teist poolaega alustasid nad hoogsalt ning Mikk Variku kolm kiiret väravat viisid meeskonna juba kaheksa punktiga ette. Coop suutis vahe paaril korral kahandada viiele väravale, kuid mitte väiksemaks. Lõpuminutitel kasvas viljandlaste eduseis vahepeal lausa kahekohaliseks, neljas järjestikune liigavõit tuli aga tulemusega 37:28.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles