Kallistustega olid gümnasistid tagasihoidlikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbrapäeva puhul külastas Sakala Viljandi gümnaasiumi ja Paalalinna kooli. Esimeses neist jagati tasuta kallistusi ja põhikoolis olid au sees sõbrapäevakaardid ning erikohvik.
Sõbrapäeva puhul külastas Sakala Viljandi gümnaasiumi ja Paalalinna kooli. Esimeses neist jagati tasuta kallistusi ja põhikoolis olid au sees sõbrapäevakaardid ning erikohvik. Foto: Marko Saarrm

Sõbrapäeval oli Viljandi gümnaasiumis avatud tasuta kallistuste plats, millel kaks õpilast jagasid kõigile soovijatele vahetunni ajal nii palju kallistusi, kui nood tahtsid. 

Ühe kallistajad Saskia Ježovi sõnul oli soovijaid vähevõitu. 

«Poleks uskunud, et nii tagasihoidlikud ollakse,» lausus Kunnar Bergmann, kes koos kooliõega oli end sisse seadnud tahvli eest, mis andis teada tasuta kallistustest. Ligi veerand tundi kestnud vahetunni jooksul oli ta oma sõnul jõudnud kallistada umbes kümmet inimest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles